Silver Rijk Cattery
nieuws poezen
 
Wij verwachten nu kittens van de kleuren Black Silver Tabby Blotched en Black Golden Tabby Blotched

                         Wij hebben kittens

 

 

                             

 

Silver Rijk Cattery

Over ons

Geachte bezoeker

Van harte welkom op de website van André en Larisa. Wij hopen alvast dat onze website u van de nodige informatie zal voorzien.

Onze grootste passie is het kweken van Britse Korthaar poezen en uiteraard doen wij dit alles met de grootste liefde. Zelf hebben wij ook twee dochters die ons bijstaan tijdens het opvoeden en het verzorgen van de poezen. Samen met onze dochters zien wij het regelmatig bezoeken van kattenshows dan ook eerder als noodzakelijk. Wij verwachten regelmatig nieuwkomelingen en ook deze krijgen dan op hun beurt weer al onze aandacht. Britten zijn zeer gesteld op gezelschap en ze weten de verkregen aandacht zeker te waarderen. Het is vanzelfsprekend dat wij ze ook inenten tegen ongedierte.

Vanaf de eerste dag van de geboorte vinden wij het zeer belangrijk om de gezondheid van onze poezen nauwlettend in het oog te houden. Wij onderwerpen ze om die reden aan meerdere medische onderzoeken om er heel zeker van te zijn dat ons cliënteel enkel met tevredenheid aan ons terug zal denken. Wij gebruiken enkel bekende voedingsmerken zoals Royal Canin, Sanabelle, Animonda, Feline Porta 21. Wat betreft het verlaten van het nest houden wij ons ook stipt aan de voorschriften en daarom stellen wij onze poezen ook ten vroegste na de dertiende week ter beschikking van de nieuwe eigenaar.

In deze periode (minimum 13 weken) zullen alle poezen twee keer gevaccineerd worden, vier keer ontwormd en wordt elke poes ook van een chip voorzien. Onze poezen kunnen meteen na elke kattenshow worden gekocht maar u kan hen ook na een periode van tien dagen komen aankopen bij ons.

Voor al deze lieve poezen zijn wij op zoek naar potentiële kopers. Aarzel dus zeker niet en neem gerust een kijkje op onze website. Wij zijn enorm blij met de opening van onze cattery en genieten elke dag opnieuw van onze passie, een passie die op een bepaalde dag ook uw levensgezel kan worden. Wij wensen u alvast heel veel plezier toe tijdens het ontdekken van onze Britse raspoezen. U bent uiteraard altijd vrij ons te contacteren via e-mail of op het nummer 089/248 215

Met vriendelijke groet

André & Larisa

Felis Belgica FIFE

 

 
 
© 2009 Silver Rijk Cattery -- webdesign by Nuraxi
 
katers onze kittens vorige nestjes planning contact Silver Rijk Cattery links Gastenboek